Kuća bezbednosti u Pančevu prva u Srbiji (VIDEO)

dec 13, 2017
Pogledajte promotivni film Policijske uprave Pančevo o Savetovalištu za bezbednost, jedinom te vrste u zemlji.

Ugrožena jesenja setva u pančevačkom ataru

okt 19, 2017
Posle sušne godine i znatno manjeg roda ratarskih kultura, poljoprivrednici su na velikim mukama. Pitanje na koje nemaju odgovor je kako zasnovati proizvodnju za narednu godinu. Za sada paorima nema pomoći, već će sami morati da se izbore s problemima.

Pančevački rotarijanci: Ekologija i obrazovanje prioritet

okt 17, 2017
Članove Rotari kluba Pančevo posetio je guverner distrikta Branislav Rađelović kako bi razgovarao o planovima i aktivnostima rotarijanaca u Pančevu. Guverner je učestvovao u akciji sadnje stabala, a posetio je i lokalnu samoupravu i razgovarao sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim.

RTV PANČEVO: Gradi se završna deonica kanalizacije na Bavaništanskom putu

okt 17, 2017
Do sada su završene dve trećine radova na izgradnji fekalne kanalizacije duž Bavaništanskog puta. Ove radove finansira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor, koji je u izgradnji.

RTS: Vajfertov muzej pivarstva u Pančevu sve privlačniji turistima

okt 17, 2017
Muzej pivarstva "Đorđe Vajfert" u Pančevu za godinu i po dana posetilo je oko pet hiljada turista iz Srbije, ali i iz brojnih drugih evropskih zemalja. Tim povodom u muzeju je otvorena izložba pod nazivom "Istorija tvrđava u Pančevu".

Povrtari u Glogonju zadovoljni dočekuju zimu (VIDEO)

okt 12, 2017
Zahvaljujući svakodnevnom zalivanju, ovog leta povrće je u Glogonju odlično rodilo. Rodom povrtarskih kultura povrtari su zadovoljni, kao i cenom. Retko je da su povrtarski proizvodi na ceni, pa je to razlog što povrtari zadovoljni dočekuju zimu.

Projekat „Aktivni početak“ za decu sa razvojnim smetnjama (VIDEO)

okt 12, 2017
Udruženje "Na pola puta" realizuje projekat "Aktivni početak". Cilj projekta je kontunuirani rad na psihomotornom razvoju, socijalizaciji i unapeđenju kapaciteta dece sa razvojnim smetnjama.

"Dani Vajferta" i "Dani Dunava" proglašeni za gradske manifestacije (VIDEO)

maj 18, 2017
Gradsko veće Pančeva proglasilo je manifestacije Dani Vajferta i Dan Dunava za gradske manifestacije. Manifestacija Dani Vajferta, koju organizuju Turistička organizacija Pančeva, biće održani 9. i 10.juna u ulicama Nikole Tesle, Nikole Đurkovića, Mučeničkoj i na Trgu Đorđa Vajferta.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display