Uslovi korišćenja

 
Portal ePancevo.rs vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. 
 
Portal ePancevo.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Zadržavamo pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. 
 
Linkovi na druge web stranice 
 
Portal ePancevo.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na portalu. 
 
Zaštita privatnosti 
 
Portal ePancevo.rs poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila. 
 
Korisnicima portala ePancevo.rs strogo je zabranjeno: 
 
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način 
- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima 
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica 
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane 
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme 
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika 
 
Izmene uslova korišćenja 
 
Portal ePancevo.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal ePancevo.rs neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. 
 
ePancevo.rs