Festival "Milivoje Unuković" po drugi put

dec 18, 2018
Festival kratkog, art i "garažnog" filma "Milivoje Unuković", čiji su organizatori Centar za kulturu Kovin i „Smuk teatar“, posle jednogodišnje pauze vraća se na festivalski repertoar i održaće se u subotu, 22. decembra 2018. 

Preko 20.000 posetilaca Galerije naivne umetnosti u Kovačici

dec 18, 2018
Galerija naivne umetnosti u Kovačici ove godine u potpunosti je ispunila svoj cilj i čak premašuje plan, jer je posećenost znatno veća nego prethodne.

Dani slovenačkog filma u Pančevu

dec 14, 2018
Dani slovenačkog filma u organizaciji Društva Slovenaca Sava iz Beograda, ove godine se održavaju četvrti put, u pet gradova u Srbiji: Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Vršcu i Nišu.

Duodrama "Prah" u Kovinu 23. novembra

nov 20, 2018
Glumački tandem - Natašu Ninković i Zorana Cvijanovića, kovinska publika imaće priliku da vidi na pozorišnoj sceni Centra za kulturu Kovin u petak, 23. novembra, u duodrami „Prah”, po tekstu Đerđa Špira i u adaptaciji i režiji Veljka Mićunovića. 

Počela prodaja karata za 21. Pančevački džez festival

okt 03, 2018
Počela je prodaja karata za predstojeći, 21. Pančevački džez festival, koji će se održati od 1. do 4. novembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva. 

Akiko stiže u Pančevo

okt 03, 2018
Nakon letnje duge pauze, autentični kafe-serijal književnih večeri u gradu Pančevu, vraća se u Pogon punom parom! U sredu, 10. oktobra, sezonu otvara trenutno najpopularniji mladi autor u regionu, Stefan Tićmi iz Leskovca, autor romana “Ja sam Akiko”.

Karavan naive prvo u prestonici naive, a onda putuje u Beograd, Niš i Vršac

okt 03, 2018
Karavan naive ove godine počinje tokom obeležavanja Kovačičkog oktobra, a prva izložba slikara biće održana u prestonici naive, u Kovačici. Planirana je za 6. oktobar u podne, kada će slikari naivci biti na kovačičkom trgu i predstaviće se sa svoje tri slike.

U susret 32. Oktobarskom likovnom salonu

sep 27, 2018
Svečano otvaranje 32. Oktobarskog likovnog salona  najavljeno je za sredu, 3. oktobar u 17 časova, u Galeriji Centra za kulturu Kovin.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display