Živković je deo projekta unutrašnje destabilizacije Srbije (1. deo)

Autor :  jun 05, 2019

Očigledno plaćeni projekat, politički aktivista Nenad Živković iz Pančeva, pored par likova poput Dinka Gruhonjića, zdušno podržavaju proustaški mediji, koji još uvek veličaju zločinačku Oluju, pogrom tokom kojeg je proterano 250.000 krajiških Srba, 1.856 je ubijeno, a 836 vode se kao nestali, proustaški mediji koji osporavaju srpske i druge žrtve u Jasenovcu i klanjaju se fašističkoj ideologiji Ante Pavelića.

Živković je sredstvo za dalje ustaške obračune sa Srbijom, lažni novinar, profesionalni "opozicionar", promoter nasilja, lažni borac za mir, opsesivni materijalista, učenik špijuna, koji to svakodnevno dokazuje na svom lažnom portalu, na kojem opozicione političare, pod Dinkovog dirigentskom palicom, predstavlja kao "novinare", a politične neistomišljenike zasipa salvama uvreda, neistina, manipulacija, bez trunke činjenica ili dokaza.  

NDNV je pre par dana u svom saopštenju potvrdio da je Živković aktivista, a ne novinar. A to je, nedavno, na Đilasovoj i Šolakovoj CIA N1 televiziji dokazao i sam Živković, kada je javno priznao da je radio u izmišljotini vlade Mirka Cvetkovića, koji je za vreme režima DS porobio novinare u Srbiji. 

Živković je radio u Kancelariji Saveta za nacionalnu decentralizaciju. To je bila jedna od fiktivnih agencija, preko kojih su se namirivali politički aktivisti. U vreme "žutog" režima bio je angažovan i na privremenim i povremenim poslovima, poput komisija za dodelu sredstava medijima u nekoliko desetina gradova i opština i nekoliko godina u komisijama za ocenu i otkup umetničkih dela u Pančevu. Nije to bila mala zarada, reč je o više desetina hiljada eura na godišnjem nivou, za par dana posla.

Očekujemo da nas proustaški mediji i tih par likova poput Dinka ponovo napadnu. Kada se o Živkoviću napiše istina, o mahinacijama, prevarama, zloupotrebama, onda se podigne vaskolika "demokratska javnost" da soli pamet i medije zasipa nebuloznim saopštenjima o "prorežimskim medijima" i napadima na "slobodu govora". I opet će da tvrde da je Živković, kojeg su i sami označili kao političkog aktivistu, ustvari pravi novinar, a glavni i odgovorni urednici registrovanih javnih glasila koji o njemu pišu istinu - nisu novinari.

Nastaviće se...

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2022 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30