Samo se Marinike i Šiptari raduju poplavama u Srbiji

Autor :  jun 04, 2019

Poplavama u Srbiji obradovali su se Šiptari, što ne čudi, jer oni javno propagiraju mržnju prema svemu što je srpsko. Ali, zašto se poplavama raduju oni kojima je oličenje Marinika Tepić, krpena lutka trbuhozborca Drvoseka, zbog kojeg su onomad i vrapci pobegli iz Beograda? Zašto se raduju Riđanove Marinike? 

Juče se u pojedinim delovima Srbije desila poplava. Za 24 časa nadošla je voda u količini kakva se javlja u periodu od tri, četiri meseca. Izlila se korita, podivljali vodotokovi. Brojna domaćinstva i infrastruktura pretrpeli su štetu, koja će se sanirati i nadoknaditi. Nije ovo ni prva ni poslednja poplava. Svi bi želeli da ih nema, ali priroda ume da iznenadi, čak i u najuređenijim i najbogatijim državama Sveta. Niko od prirode nije jači.

Normalni ljudi, i juče i danas, u ove krajeve idu lično da pomognu, organizuju pomoć. A Riđanove Marinike, zavaljene u skupocene beogradske fotelje, smišljajući ponovo neko čupanje znakova, napad na medije ili osudu Srba sa Kosova zbog "pomirenja sa Šiptarima", pokušavaju preko interneta da na poplavama zarade političke poene. Nije njih briga za narod. Opsesija SNS-om očigledno im je blokirala mozgove.

Što reče Zoki Bunda, kada mu je Riđanova preletačica u sedmom političkom skoku iz dresa u dres otela poslanički klub: "Imam transfer blama od onoga što radi Marinika Tepić. To je nelegalno i posledica nezdrave ambicije i amaterizma ljudi koji su to učinili". 

Koliko neko treba da bude nezadovoljan sobom da se raduje tuđoj nesreći i da na istoj pokušava sebe da veliča? Ovaj mizeran pokušaj preletačice Tepić treba sagledati kroz prizmu citirane izjave. Blam, nezdrava ambicija i amaterizam. Mi bi dodali i laž, u kojoj smo je uhvatili. Pametnom dosta.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2022 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30