"Sportski dani" na Kotežu 2 za vikend

Autor :  sep 28, 2019

Manifestacija "Sportski dani" organizovana je treći put na Kotežu dva. Organizator događaja je Mesna zajednica "Kotež" u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta". Učestvovanje na turniru je besplatno, a mališani su mogli da se takmiče u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku.

Zbog velikog interesovanja, a manifestacija "Sportski dani" organizovana je drugi put ove godine na Kotežu dva. Tokom vikenda mališani mogu da učestvuju na turnirima u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku, kao i u šahu. 

Grad Pančevo podržao je sportski dan na Kotežu. Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman sport i zdrav život, kao i druženje mališana su bitni za razvoj dece.

Jedan od organizatora turnira, Zoran Rajačić rekao je da je Srpska sparta prepoznatljiva po sportu i humanirarnom radu, dodajući da mu je čast da učestvuje na ovakvom turniru. 

Na manifestaciji su se u revijlnom delu predstavili članovi Plesnog kluba "Balerina", KUD "Dobrivoje Putnik", Šah klub "Aljehin", teniski klub "Dinamo", kao i članovi kik boks kluba "Srpska Sparta".

Organizator događaja je Mesna zajednica "Kotež" u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta", a manifestaciju su pored Grada podržali i Javna komunalna preduzeća, Crveni krst, MUP i obezbeđenje "SFINGA PRO" . Organizatori očekuju da će ova manifestacija nastaviti da traje i okuplja što veći broj učesnika.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31