Veliki odziv građana na preventivnim pregledima u MZ Mladost

Autor :  sep 28, 2019

U Mesnoj zajednici Mladost danas su održani ultrazvučni pregledi stomaka i štitaste žlezde. Gužve su bile od jutra, a svaki stanovnik Mise mogao je bez uputa, zakazivanja i čekanja da uradi ove specijalističke preglede i dobije savet od lekara. 


Za utrazvučne preglede stomaka i štitaste žlezde može da se čeka dugo. Zato su čelnici Mesne zajednice Mladost, Doma zdravlja, Opšte bolnice Pančevo i Zavoda za javno zdravlje odlučili da upravo ova dva pregleda obave zainteresovanim stanovnicima naselja Mladost, što je naišlo na veliku zainteresovanost i dobre komentare. 

Predsednik MZ Mladost Božidar Nikolić kaže da je već bilo preventivnih pregleda organizovanih u njihovoj mesnoj zajednici i da je odziv građana uvek velik. Napominje da će nastaviti sa ovom praksom i u budućem periodu.

Ultrazvučni pregled stomaka rađen je u Mesnoj zajednici novim mobilnim aparatom pančevačkog Doma Zdravlja. Doktor Goran Simonović, iz Hitne pomoći kaže da je ovo najsavrmeniji aparat koji daje izuzetno precizne podatke i čistu sliku lekaru.

Simonović ističe da je važno uraditi skrining preglede i stići do svakog pacijentadr Goran Simonović – lekar u Hitnoj pomoći PančevoDom zdravlja i Opšta Bolnica pozivaju sve Mesne zajednice  da im se jave u slučaju da žele da se i kod njih obave preventivni i ultrazvučni pregledi.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31