Ko štiti bahatog bivšeg policajca Kutka?

Autor :  sep 18, 2019

Bivšem policajcu, danas bahatom privredniku Ljupku Kutanjacu, poznatijem pod nadimkom Kutko, građevinska inspekcija naložila je zatvaranje gradilišta u Masarikovoj ulici u Pančevu, zato što nema građevinsku dozvolu. Ko je Kutku, kojem ovo nije prvi pokušaj bahaćenja u Pančevu, rekao da to tako može i zašto misli da bi ga iko iz Gradske kuće pokrivao?

Na gradilište u Masarikovoj, inspektori su postavili traku zabrane ulaska i daljih obavljanja radova, ali su radnici firme "Kutko" doo traku skinuli i prekršili obavezujuće Rešenje građevinske inspekcije da se gradilište zatvori. Radnici, bez odobrenja gazde, nikada to ne bi učinili. Protiv "Kutko" doo podneta je i prijava za privredni prestup.

KutkoHotel1

Na postojećem objektu, sa zadnje strane, bez ikakve dozvole Kutko je od aluminijumske konstrukcije i stakla izgradio spoljni lift, čiji je tunel približno visok 11 metara, a u osnovi 2x3 metra. Za potrebe lifta, probijen je otvor na fasadnom zidu i krovu. Takođe, na fasadnom zidu ka Masarikovoj, uklonjeni su prozor i parapet i postavljena su PVC vrata sa nadsvetlom, visine 2.5 metara.

Za navedene radove, Kutko ne poseduje Rešenje o građevinskoj dozvoli nadležnog gradskog organa, kojim se dozvoljava izvođenje navedenih radova, nema ni projekat za građevinsku dozvolu, niti prijavu radova. O svemu je obaveštena i Policijska uprava.

Odgovorni za inspekcijske poslove sačinili su i krivičnu prijavu zbog građenja bez građevinske dozvole. Podnosilac prijave od Tužioca očekuje da ga izvesti o toku i ishodu postupka.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2022 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30